INVESTIȚIE – UMFST Târgu Mureș primește un cadou de Crăciun: un nou cămin studențesc, cu 6,25 milioane de euro din bugetul de stat

0
870
UMFST „George Emil Palade” Târgu Mureș

CĂMIN STUDENȚESC TÂRGU MUREȘ. Statul român, prin Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, via Compania Naţională de Investiţii (CNI), face un semnificativ cadou de Crăciun Universității de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureş: un nou cămin studențesc, cu trei etaje, în valoare de 6,25 de milioane de euro.

 

Noul cămin studențesc al UMSFST Târgu Mureș, va avea regim de înălține D+P+3 (demisol, parter şi 3 etaje) și aproximativ 280 de locuri de cazare. Finanțarea va fi făcută prin Programului naţional de construcţii de interes public sau social, iar investiția va fi derulată de CNI.

 

Ordinul de aprobare a indicatorilor tehnico-economici a fost semnat în 13 decembrie 2019 (din partea investitorului, de Ion Ştefan, ministrul Lucrărilor publice, dezvoltării și administrației).

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ