INVESTIȚIE – Unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața automotive își deschide depozit logistic în Târgu Mureș

0
548

PIESE AUTO – TÂRGU MUREȘ. Mec-Diesel See, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața automotive din România, pe segmentul pieselor de schimb, cu o cifră de afaceri de circa 82 de milioane de lei, a anunțat prin directorul general, Georgia Monica Dan, o investiție în Târgu Mureș care se va concretiza cu deschiderea unui depozit logistic, al 14-lea din portofoliul firmei ilfovene.

 

Mec-Diesel See este subsidiara firmei italiene Mec Diesel Spa, controlată de Pier Vincenzo Maria Pellegrino (grupul, care are o subsidiară și în Bulgaria, are o cifră de afaceri de 75 de milioane de euro), și a înființat în mai puțin de 5 ani de prezență pe piața automotive din România depozite logistice conectate la birouri comerciale în București, Voluntari, Ploiești, Pitești, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Cluj, Arad, Sibiu și Brașov, însă strategia de expansiune pentru acoperirea teritorială este una continuă cu centrul țării (Târgu Mureș), Moldova (Bacău) și Banat (Timișoara).

 

Mec-Diesel See deține în depozitul central un portofoliul de peste 20.000 de repere unice (piese, motoare și lubrifianți) pentru camioane, semiremorci, autobuze, vehicule ușoare, vehicule de construcții și de agricultură, însă este conectată și la stocul firmei italiene, care are în depozite un portofoliu în valoare de 35 de milioane de euro. Firma este specializată pe motoare și componente de motoare (îndeosebi pentru camioane mari), precum și pe lubrifianți (care au o pondere de o cincime din afacere)

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ