Invitație la distracție în aer liber: Family Retro Day în Pădurea Rotundă!

EVENIMENT. Într-o sâmbătă plină de promisiuni, pe data de 12 august, iubitorii de aventură și bucurii simple sunt chemați să își pregătească păturile și coșurile de picnic pentru un eveniment special – Family Retro Day. Locul desfășurării este zona de recreere și agrement – Pădurea Rotundă, situată în partea nord-vest a orașului Reghin.

Ziua promite să fie plină de distracție și bucurie, cu activități variate pentru întreaga familie. Pe lângă atmosfera îmbietoare a naturii și pădurii, evenimentul aduce în prim-plan și un concurs ce își propune să încânte papilele gustative ale participanților – CONCURSUL DE GĂTIT GULAȘ PE ECHIPE LA CEAUN.

Ești pasionat de gătit sau pur și simplu adori să încerci rețete noi? Acesta este momentul perfect să îți pui talentul culinar la încercare și să faci parte dintr-o competiție distractivă și savuroasă.
Înscrierile sunt deschise pentru toți cei dornici să experimenteze și să contribuie la un festin de arome autentice. Indiferent dacă ești prieten, vecin sau reprezentant al unei instituții, ești binevenit să îți alături forțele pentru a crea cel mai gustos gulaș.
Nu uita, înscrierile se încheie vineri la prânz, iar detalii suplimentare le găsești pe pagina de Facebook, după cum ne relatează Primarului Municipiului Reghin – Márk Endre. .

Odată ce aromele delicioase s-au răspândit în aer, seara se va încheia cu o explozie de energie retro. Te invităm să te alături RETRO PARTY-ului, unde vei putea dansa și cânta alături de hiturile celebre care au marcat decenii de aur – anii ’70, ’80 și ’90. Atmosfera va fi incendiară, iar vibrațiile muzicii îți vor purta sufletul într-o călătorie în timp.

Vino cu familia, prietenii sau cu cei dragi, căci o zi de sărbătoare în aer liber este cu atât mai frumoasă atunci când este împărtășită. Să ne bucurăm împreună de această zi de relaxare, amuzament și mâncare gustoasă, între pădure și muzică. Fiți cu toții bineveniți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare