IRUM și MAVI – branduri populare și pe platforma TikTok

TREND. Grupul de firme MAVI-IRUM a intrat recent în tendințele populare de pe platforma TikTok, ceea ce a adus un succes remarcabil pentru companie. În cel mai recent număr al revistei trimestriale, publicație tipărită începând cu anul 2014, grupul a dezvăluit că au lansat proiecte pe TikTok pentru a fi mai conectați la comunitatea lor și pentru a se alinia cu noile tendințe din lumea digitală.

IRUM, acronim pentru “Întreprinderea de Reparații Utilaje și Mecanisme,” reprezintă un brand cu o istorie în fabricarea de mașini și utilaje pentru agricultură și exploatări forestiere, în timp ce MAVI provine de la numele fondatorilor, Mircea, Andrei și Violeta (Oltean), care conduc grupul de firme MAVI-IRUM și au reușit să impună companiile la cele mai înalte standarde de calitate.

TikTok a captivat atenția unei audiențe globale, devenind o sursă de inspirație și divertisment pentru oameni de toate vârstele. Companiile IRUM și MAVI și-au creat conturi pe TikTok pentru a-și prezenta activitatea într-un mod mai activ și interactiv, aducând în prim-plan produsele lor românești ce prind viață în fabrica lor.

Pe platforma TikTok, cele două companii au prezentat produsele lor de calitate și au oferit informații utile și captivante despre funcționalitatea și beneficiile acestora. Videoclipurile au explorat diverse teme, precum tractoarele agricole, utilajele agricole și forestiere, sculele profesionale, dar și jucăriile de înaltă calitate. Prin aceste conținuturi, au reușit să crească notorietatea companiilor și să se conecteze cu audiența într-un mod inedit.

Echipa MAVI-IRUM se angajează să continue să aducă noi idei și conținut fresh pe TikTok, având în vedere că platforma oferă o modalitate plăcută de a transmite informații de calitate și utile comunității lor. Îi invită pe toți cei interesați să le urmărească conturile pe TikTok și să se alăture acestei călătorii în universul lor captivant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare