Îți mai dau o sansă..ULTIMA!

LIFE. În viață, adesea apare UN OM…un om deosebit, care ne aduce bucurie și sens în existență. Însă, uneori, fără să vrem sau să realizăm, îl dezamăgim. Poate că nu reușim să îi înțelegem pe deplin deși facem tot ce putem să îi oferim exact ceea ce are nevoie.Îl ajutăm , îl ridicăm , îl facem să își realizeze adevărata valoare. Stăm lângă el , îi arătam tot ce e bun și ne bucurăm de prezența sa.

Dar. fără voie, ne trezim că trăim într-o iluzie, crezând că suntem stăpânii adevărului absolut și că putem merge înainte fără a ține seama de sfaturile sau părerile ei. Dar când o pierdem, ne dăm seama de greșeala noastră. Ne dăm seama că tot ceea ce credeam că este important în viață nu valorează nimic fără prezența și susținerea ei.

Simțim că Universul întreg se prăbușește peste noi, că ne pierdem direcția și scopul. Ne amintim de momentele în care am fi dorit să stăm doar alături de ea, să îi oferim dragostea și să o primim în schimb, fără să intervenim cu pretenții sau cu orgoliul nostru.

Dar uneori, chiar și după ce am greșit, mai primim o șansă. O ultimă șansă. O șansă pe care nu trebuie să o risipim. Trebuie să ne oprim și să ascultăm cu atenție. Să înțelegem că aceasta este ultima noastră oportunitate de a face lucrurile bine, de a repara ce a fost distrus. Nu avem voie să o irosim. Trebuie să ne asigurăm că nu vom face aceleași greșeli din trecut și să fim dispuși să ascultăm, să învățăm și să ne schimbăm dacă este necesar. Sau, mai corect, nu DACĂ e necesar, ci pentru că este necesar.

Așadar, dacă viața îți mai dă o șansă, nu o ignora. Ascult-o și folosește-o înțelept, pentru că știi când nu vei mai avea o astfel de ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare