Jason Derulo, concert spectaculos cu peste 30.000 de fani la Festivalul VIBE din Târgu Mureș

EVENIMENT. Jason Derulo a electrizat scena principală într-un concert memorabil ce a atras peste 30.000 de oameni, sâmbătă seara, 6 iulie, în cadrul Festivalului VIBE din Târgu Mureș. Începând cu ora 22:30, artistul din Florida a oferit un spectacol plin de energie, dans și momente de neuitat pentru toți cei prezenți.

Concertul a fost un adevărat show de divertisment, Jason Derulo și dansatorii săi punând în scenă coregrafii spectaculoase, completate de un spectacol impresionant de lumini și confetti. Finalul a fost cu adevărat epic, concertul încheindu-se cu un foc de artificii care a luminat cerul deasupra Târgu Mureșului.

Pe parcursul serii, Jason Derulo a interpretat unele dintre cele mai cunoscute hituri ale sale, precum „From the Islands”, „Talk Dirty”, „Swalla”, „Spicy Margarita”, „Jelebi Baby”, „Savage Love”, „Jiggle Jiggle” și „Whatcha Say”, piesa care l-a propulsat în lumina reflectoarelor la începutul carierei sale. Publicul a cântat la unison cu artistul, dansând și savurând fiecare moment al spectacolului. Zeci de tineri, îndrăgostiți de muzica artistului, s-au prezentat cu pancarte și postere pictate de mână, lasere și lumini fluorescente, totul pentru a-i atrage atenția cântărețului și pentru a-și demonstra aprecierea față de el.

Jason Derulo, originar din Miami, Florida, este un cântăreț, compozitor și dansator de renume mondial. De-a lungul carierei sale, a vândut peste 30 de milioane de discuri, devenind un nume de referință în industria muzicală internațională. Derulo și-a început cariera scriind piese pentru artiști celebri, precum Lil Wayne și Pitbull, înainte de a lansa propriile hituri care au dominat topurile muzicale globale.

Festivalul VIBE, desfășurat în perioada 4-7 iulie, a transformat Târgu Mureș într-un epicentru al muzicii și distracției, reunind un line-up impresionant de artiști din diverse genuri muzicale. Alături de Jason Derulo, pe scenele festivalului au urcat nume sonore precum DJ-ul britanic Sigala, Sigma, Fedde Le Grand, Dubfire, Alan Fitzpatrick.

Line-up-ul a fost completat de trupe din România și Ungaria, cum ar fi 4S Street, Bagossy Brothers Company, Beton.Hofi, Carson Coma, Ivan and the Parazol, Parno Graszt, Sisi, T Danny, Pogány Induló și Valmar. Pe scena KMDSZ BLACK BOX, iubitorii muzicii techno s-au putut bucura de răsăritul soarelui alături de artiști din România precum Nu Zau, Mihai Pol, Suciu sau Daimond Rocks. Atmosfera vibrantă și diversitatea muzicală au asigurat o experiență de neuitat pentru toți participanții, care au avut parte de patru zile pline de muzică, dans și distracție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare