Jennifer Lopez se alătură tendinței cu un nou film despre o jucărie celebră, după succesul lui “Barbie” cu Margot Robbie

FILM. Hollywood-ul pare să fie într-o competiție continuă pentru a găsi idei de succes care să atragă atenția și să stabilească noi recorduri de încasări. După impactul generat de filmul “Barbie” cu Margot Robbie, acum Jennifer Lopez se alătură acestei tendințe cu un proiect inspirat de o altă jucărie celebră.

Noul proiect o aduce pe Jennifer Lopez în fața camerelor pentru a produce un film despre Bob Constructorul (Bob the Builder), iconicul personaj al unei serii pentru copii care a captivat publicul acum mai bine de 20 de ani.

În această nouă producție, intitulată “Bob the Builder”, personajul principal, cunoscut sub numele de Roberto, va călători în Puerto Rico. Acesta va fi dublat de starul din Hamilton, Anthony Ramos, aducându-i astfel viață și culoare acestui proiect.

Anunțul vine în urma succesului de box office al filmului “Barbie”, altă jucărie emblematică pentru copii, care a obținut cele mai mari încasări în 2023 și a primit opt nominalizări la premiile Oscar. Astfel, producția lui Jennifer Lopez se alătură unei serii de adaptări cinematografice care își propun să revitalizeze și să reînvie personajele și universul îndrăgit al jucăriilor de copii pentru publicul modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare