Johnny Depp and The Hollywood Vampires vor concerta la București pe 8 iunie 2023- Ia bilet din timp!

EVENEIMENT. Johnny Depp și The Hollywood Vampires vor concerta la București pe 8 iunie 2023, la Romexpo. Trupa este formată din Alice Cooper, Joe Perry de la Aerosmith și Tommy Henriksen, în afară de actor.

The Vampires va pleca în turneu prin Europa în vara anului viitor, urmând să viziteze și Marea Britanie, Turcia, Bulgaria, Elveția, Luxemburg, Austria, Slovacia și Germania. Concertul de la București este însă chiar primul din acest turneu.

Hollywood Vampires ar fi trebuit să facă un turneu în Europa în 2021, dar a trebuit să îl amâne din cauza pandemiei.

“Au trecut deja trei ani de când Vampires nu au mai făcut turnee din cauza COVID”, a declarat solistul Alice Cooper, citat de Kerrang. “Abia aștept să mă întorc cu băieții, îmi place foarte mult să fiu în acea trupă. Trupa mea este grozavă și minunată, dar să cânți cu The Vampires este o situație cu totul diferită”, a adăugat el.

Biletele pentru concertul de la București vor fi puse în pre-sale începând cu 2 noiembrie și vor putea fi cumpărate începând cu 4 noiembrie, ora 10.00, de pe platformele Eventim și IaBilet. Biletele early bird au prețuri cuprinse între 269 de lei (54,75 euro) și 429 de lei (87 de euro), biletele din pre-sale fiind ceva mai scumpe.

Trupa Hollywood Vampires a fost înființată în 2015 pentru a onora muzica starurilor rock care au murit din cauza exceselor în anii ’70. Numele trupei provine de la The Hollywood Vampires, un club de băutură al celebrităților format de Cooper în anii 1970, printre ai cărui membri se numărau Ringo Starr de la The Beatles și Keith Moon de la The Who.
Johnny Depp este unul dintre chitariștii trupei și unul dintre vocaliștii de fundal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare