K-Zilla – Festivalul Elevilor: un eveniment inedit pentru celebrarea Zilei Copilului

EVENIMENT. De Ziua Copilului, Bucureștiul se pregătește pentru un eveniment de amploare dedicat celor mici și nu numai. K-Zilla – Festivalul Elevilor promite două zile pline de distracție și activități captivante pentru peste 10.000 de copii, adolescenți și părinți, care sunt așteptați pe esplanada Operei Naționale București, pe 1 și 2 iunie.

Conform unui comunicat al Operei Naționale București, festivalul se va desfășura între orele 8:00 și 22:00, oferind o varietate impresionantă de evenimente și activități pentru toate vârstele.

Unul dintre momentele de vârf ale festivalului va fi maratonul de cycling, coordonat de partenerul evenimentului, StayFit, care va pune la dispoziție 30 de biciclete și va organiza clase de cycling pe întreaga durată a celor două zile de festival.

Pentru cei pasionați de competiții, este pregătit și un concurs unic în România, K-Zilla Alpha Challenge, care va aduce în fața publicului elevii din București și județul Ilfov într-o competiție pe patru categorii distincte: Sport, Nutriție, Cultură și Gaming.

Evenimentul va include și momente artistice de excepție, cu concerte ale unor artiști consacrați precum Andreea Bălan, Connect-R, AMME, Ozana Barabancea, Diana Matei și mulți alții. De asemenea, copiii vor avea oportunitatea de a interacționa cu artiștii din cadrul premierei “Shrek – Musicalul”.

Pentru cei mici, festivalul va oferi trei ateliere foarte îndrăgite – Slime, Face painting și Codite colorate, iar iubitorii de cultură asiatică vor putea explora tradițiile și cultura contemporană japoneză și coreeană la Festivalul Culturilor Asiatice, Asia Fest.

Printre alte activități planificate se numără echitație, gaming, tobogane gonflabile, ateliere creative, ateliere de carte, workshopuri interactive și multe altele.

Intrarea la Festivalul K-Zilla este gratuită, iar evenimentul este organizat de Asociația Club Sportiv OBSwim în parteneriat cu Opera Națională București.

Cu activități pentru toate vârstele și gusturile, K-Zilla – Festivalul Elevilor promite să fie o experiență memorabilă pentru întreaga familie, aducând bucurie și entuziasm în inimile tuturor participanților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare