Kacsó Sándor: ”Este o perioadă de tranziție, e nevoie de înțelegere și din partea cetățenilor și din partea instituțiilor”

COMUNICAT DE PRESĂ. Brantner a pus la dispositie un dispecerat telefonic

Administratorul public al municipiului Târgu Mureș, Kacsó Sándor, a susținut azi, 7 noiembrie o conferință de presă, în contextul în care de vineri, 4 noiembrie, de pe raza Municipiului Târgu Mureș nu s-au mai colectat deșeurile.

Potrivit declarațiilor, colectarea deșeurilor se va efectua de către Compania de Salubritate Brantner Veres S.A. Cluj. ”Ne aflăm într-o perioada de tranziție, care poate dura câteva săptămâni, și este nevoie de înțelegere atât din partea cetățenilor cât și din partea instituțiilor. Nu primăria este responsabilă de colectare, ci ADI Ecolect este entitatea care a încheiat contractul cu societatea de salubrizare. Compania a pus la dispoziție un dispecerat telefonic cu numărul 0365-991, unde cetățeanul poate sesiza neridicarea gunoiului sau poate afla informații în legătură cu programul de colectare. La Cluj și în alte orașe sistemul funcționează și avem încredere că va funcționa și la Târgu Mureș”, a declarat Kacsó Sándor.

În momentul de față, programul de colectare selectivă, pe zone, este pus la punct și e important ca pubelele selective să nu fie contaminate, adică selecția/tipuri de deșeuri să fie efectuată în mod corect. ”Nu primarul produce gunoiul, ci noi, cetățenii! Fac un apel la bunăvoința tuturor, să respecte modul de colectare și să respecte acest proces de selecție a deșeurilor, pentru a intra mai repede în normalitate”, a conchis administratorul public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare