KFC deschide restaurante în benzinăriile Rompetrol din România

INAUGURARE. Sphera Franchise Group, care deține companiile care operează franciza restaurantelor KFC pe piața locală, a anunțat pe 9 martie că va deschide restaurante în benzinării printr-un parteneriat cu Rompetrol.

KFC DT Pecica și KFC Orăștie sunt două dintre cele trei restaurante pe care compania le va opera în cadrul benzinăriilor Rompetrol situate pe autostrada A1. Valoarea investiției în noul format de restaurant este cuprinsă între 350.000 și 400.000 de euro.

KFC DT Pecica este un restaurant de tip Drive-Thru (DT) și se află localizat pe autostrada A1 la km. 558+380, fiind primul restaurant KFC amplasat distinct în cadrul unei benzinării.

KFC Orăștie se află la km 340+500, de asemenea în cadrul unei stații Rompetrol de pe autostrada A1. Noile unități au fiecare suprafața de peste 160 metri pătrați, beneficiază de câte 24 de locuri la mese în interior, iar KFC DT Pecica are inclusă linie de drive pentru plasarea comenzilor direct din mașină.

Ambele restaurante sunt echipate cu kioskuri de comandă, meniuri digitale, panouri digitale care afișează ordinea comenzilor și progresul lor și vor fi deschise zilnic în intervalul orar 09:00 – 23:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare