KFC introduce opțiuni vegetariene în Ediție Limitată, o premieră pentru acest brand

ALIMENTAȚIE. KFC România a adăugat în premieră la meniul său opțiuni alimentare complet vegetariene sub denumirea de “KFC Veggie.” Această nouă gamă include Strips Veggie, Burger Veggie și Twister Veggie, toate având gustul specific original KFC. Aceste produse sunt disponibile în ediție limitată până pe data de 10 octombrie și pot fi achiziționate atât din restaurantele KFC, cât și prin intermediul platformelor de livrare la domiciliu. Această mișcare face parte din eforturile constante ale KFC de a răspunde cererii consumatorilor pentru alternative alimentare și de a investi în inovații de produs.

Sphera Franchise Group, care operează brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell în România, sprijină această inițiativă ca răspuns la cerințele consumatorilor în căutare de opțiuni alimentare cu impact redus asupra mediului și ca parte a angajamentului său în practicile de sustenabilitate. Grupul își concentrează eforturile pe achiziții responsabile pentru o dezvoltare mai durabilă la nivelul economiei, mediului și comunităților. Pentru a afla mai multe detalii despre această inovație, puteți vizita paginile de socializare ale KFC România sau site-ul oficial www.kfc.ro.

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din industria de food service din România, operând brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell în diverse piețe, inclusiv Republica Moldova și Italia. Cu peste 175 de restaurante și aproximativ 5.000 de angajați, Sphera Franchise Group este listată la Bursa de Valori București și are un impact semnificativ în industria HoReCa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare