KIKO Milano aduce trendurile machiajului în România – primul magazin deschis în București

FASHION. Într-o mișcare anticipată și entuziasmantă pentru iubitorii de machiaj din România, brandul de renume mondial, KIKO Milano, și-a deschis primul magazin în țară. Odată cu această inaugurare, România se alătură listei selecte de țări care au privilegiul de a beneficia de produsele și tendințele revoluționare ale acestui brand de frumusețe.

Cu o istorie bogată de peste 40 de ani în industria modei și a frumuseții, grupul Fais, sub care operează KIKO Milano, își aduce experiența și cunoștințele extinse pe piața românească. Înființată inițial în Grecia, compania și-a extins prezența în Bulgaria, Cipru și acum în România, aducând cu sine o gamă variată de mărci și produse care redefinesc standardele de frumusețe.

Goldie Panovlepi, Directorul Comercial KIKO Milano pentru Grecia, Cipru, Bulgaria și România, a exprimat entuziasmul companiei față de intrarea pe piața românească. “Prin deschiderea acestui magazin, ne dorim să aducem în atenția comunității de beauty din România cele mai noi trenduri în machiaj și produse de îngrijire a pielii”, a declarat Panovlepi.

Cu un portofoliu bogat de produse de machiaj și îngrijire a pielii, KIKO Milano promite să ofere clienților din România acces la produse de înaltă calitate, inovatoare și la prețuri accesibile. De la fonduri de ten și rujuri, la farduri de pleoape și accesorii de machiaj, magazinul KIKO Milano promite să fie o destinație preferată pentru toți cei pasionați de frumusețe.

Primul magazin KIKO Milano din București, situat în ParkLake Shopping Center, reprezintă un pas semnificativ pentru brandul italian în consolidarea prezenței sale în Europa de Est. Cu un design modern și elegant, magazinul oferă o experiență de cumpărături plăcută și captivantă pentru toți clienții săi.

Pe lângă produsele de înaltă calitate și serviciile impecabile, KIKO Milano promite să aducă României cele mai noi tendințe în materie de machiaj și frumusețe. Odată cu deschiderea acestui prim magazin, pasionații de frumusețe din întreaga țară se pot bucura acum de experiența unică și de produsele premium oferite de KIKO Milano.

Intrarea KIKO Milano pe piața din România marchează un moment important în peisajul frumuseții din țară. Cu o gamă vastă de produse și o promisiune de excelență, brandul italian se pregătește să cucerească inimile și să satisfacă nevoile clienților săi români.

1 comment
  1. Deschiderea primului magazin KIKO Milano in Romania este o veste extraordinara pentru iubitorii de machiaj si produse de ingrijire a pielii din tara. KIKO Milano este unul dintre cele mai importante branduri de frumusete la nivel mondial, iar acum poate fi accesibil si pentru romani. Sunt foarte incantata sa aflu ca vom avea acces la produse inovatoare si de calitate la preturi accesibile. De asemenea, sunt foarte impresionata de istoria si experienta extinsa a grupului Fais si sunt convinsa ca KIKO Milano va aduce in Romania cele mai noi trenduri in frumusete. Felicitari pentru deschiderea primului magazin si abia astept sa il vizitez si sa ma bucur de o experienta de cumparaturi placuta si captivanta. Cu siguranta, pasionatii de frumusete din Romania vor fi incantati de acest nou adaus in peisajul frumusetii si asteapta cu nerabdare sa vada ce surprize ne pregateste KIKO Milano!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare