La mulți ani David Popovici! Primește cadoul Solidarității la 19 ani

ANIVERSARE. Pe 15 septembrie, tânărul campion de înot, David Popovici, a sărbătorit un moment special în viața sa – împlinirea a 19 ani. Cu toate acestea, de data aceasta, David a primit un cadou neobișnuit și extrem de valoros de la conaționalii săi. Acest cadou nu constă în obiecte de lux sau bunuri materiale, ci în solidaritate și generozitate.

Cu câteva săptămâni înainte de ziua sa de naștere, David Popovici a demarat o strângere de fonduri cu un scop nobil – de a ajuta cinci frați fără locuință. Tânărul înotător și-a propus să strângă suma de 225.000 de lei până la ziua lui de naștere, cu speranța că acești bani vor oferi o șansă mai bună pentru acești frați în nevoie.

Azi, David Popovici este recunoscător pentru solidaritatea și generozitatea românilor care au răspuns apelului său. Peste 2.200 de donații au fost făcute pentru a ajuta cei cinci frați, care locuiesc împreună cu mama lor într-un apartament închiriat din Sectorul 6 al Capitalei.

Pe pagina sa de Facebook, David a împărtășit bucuria sa și mulțumirea pentru sprijinul primit: „Sunt bucuros pentru sprijinul pe care l-am primit din partea oamenilor și îmi doresc să adunăm împreună banii necesari, iar mâine, de ziua mea, să le pot spune lui Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor: Am reușit! Vă mulțumesc tuturor!”

Bucuria lui David este cu atât mai mare acum, deoarece suma inițială stabilită ca obiectiv a fost depășită, ceea ce demonstrează angajamentul și solidaritatea comunității față de această cauză nobilă.

Reacțiile la inițiativa lui David au fost emoționante și pline de apreciere. Mesajele de felicitare și încurajare au curs din partea susținătorilor săi: „Ai reușit! Felicitări pentru inițiativă! La mulți ani!!!”; „Donat! Felicitări, David, pentru implicare! Respect!”; „Felicitări, copil educat și marinimos!”

David Popovici a demonstrat de-a lungul timpului că este un fervent susținător al cauzelor sociale. În trecut, el și-a topit medalii de aur câștigate la campionatele mondiale pentru a dona metalul prețios în sprijinul copiilor bolnavi de cancer. Mai mult decât un campion în apă, el este un campion al inimilor, care continuă să inspire prin generozitatea și angajamentul său față de cei în nevoie.

Msnews.ro îți urează sănătate de fier, succes continuu și multă fericire pe tot parcursul vieții tale! Să continui să înoți spre noi recorduri și să ne umpli de mândrie cu fiecare realizare. La mulți ani, David!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare