“La Mulți Ani!” din partea Materom: O familie, o comunitate, o reușită de 25 de ani! (video)

URARE. Dragi târgumureșeni, dragi prieteni și parteneri,
Numele meu este Rodica Baciu și sunt fondator și administrator al grupului de firme Materom, o afacere de familie pe care am infiintat-o in urma cu 25 de ani, împreuna cu soțul meu – Matei Baciu, și pe care o administrăm impreuna, muncind cu drag alaturi de intreaga familie, copiii nostri, ginerele si nurorile noastre fiind ce-a de-a doua generatie care s-a dedicat acestui business.
În aceste ultime momente ale anului 2023, vă adresăm cele mai călduroase urări de An Nou! Sperăm ca noul an 2024 să vă aducă bucurii nemăsurate, sănătate deplină și realizări remarcabile în toate proiectele voastre.
În calitatea noastră de fondatori Materom, vă mulțumim din inimă pentru sprijinul și colaborarea voastră de-a lungul anului care a trecut. Suntem mândri să facem parte din comunitatea orașului Târgu Mureș, un oraș cu oameni dedicați, harnici și implicați.
Știm că reușitele Materom nu ar fi fost posibile fără ajutorul lui Dumnezeu și fără contribuția fiecărui membru al acestei comunități.
Pentru anul care vine, ne dorim ca orașul Târgu Mureș și grupul Materom să continue să prospere și să aducă inovație și valoare în fiecare proiect. Să depășim împreună orice provocare și să construim împreună un viitor mai bun pentru copiii și nepoții noștri.
Fie ca Anul Nou să fie unul binecuvântat pentru voi și să vă aducă realizări excepționale și schimbare în bine pentru Târgu Mureș!
Ne dorim ca in anul 2024 Credința, Speranța si Iubirea să strălucească și mai puternic în ochii și în inimile noastre ale fiecăruia.
La mulți ani plini de inspirație și reușite! Dumnezeu să binecuvânteze Târgu Mureș! Dumnezeu să binecuvânteze România!

Cu prețuire,
Matei și Rodica Baciu
Fondatori și Administratori ai Grupului Materom.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare