LA O TUȘĂ DE AUR – Spadasinii Andrei Timoce și Otto Tardi de la CSU Târgu Mureş au câștigat medaliile de argint și bronz la Campionatul Național

0
74
Otto Tardi și Andrei Timoce

PERFORMANȚĂ. Duminică, 5 iunie 2022, în Sala Csipler din Satu Mare, în finala Campionatul Naţional individual masculin de spadă (competiție la care participă 49 de spadasini de la 11 cluburi), spadasinul Andrei Timoce (CSU Târgu Mureș) a pierdut la o singură tușă, cu 8-9, confruntarea pentru aur cu Alex Oroian (CSM Satu Mare), sportivul de la clubul sătmărean păstrându-și titlul de campion național.

 

În semifinale, ambii sportivi s-au confruntat cu colegi de club: Oroian a dispus cu 15-13 de Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare), iar Timoce a trecut cu 15-7 de Otto Tardi (CSU Târgu Mureș). Otto Tardi (CSU Târgu Mureş) şi Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare) au câștigat medaliile de bronz.

 

Luni, 6 iunie 2022, au fost programate întrecerile din proba masculină de spadă pe echipe, unde participă 8 echipe (CS Satu Mare, CSM Satu Mare, CSA Steaua, CSU Craiova 1 și 2, CSU Târgu Mureș, LPS Bihor Oradea și LPS Craiova), iar CSU Târgu Mureș pornește cu șanse la o medalie.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ