Lansare campania ”Adoptă o mamă”

COMUNICAT. Asociația Divers s-a alăturat din nou campaniei “Adoptă o mamă!” inițiată de doamna Mirela Retegan și Fundația Zurli.
Dacă sunteți de acord cu sloganul “Atunci când o mamă zâmbește, un copil râde”, vă rugăm să aduceți până în 26 martie un cadou la sediul Asociației Divers în Tîrgu Mureș, Str. Avram Iancu Nr. 29, zilnic între orele 10.00-13.00, 17.00-19.00 și sâmbătă între 10.00-13.00.

În județul Mureș trăiesc cele mai multe mame minore din țară, sunt multe mame care trăiesc în adăposturi pentru că au fugit de violența domestică și sunt mii de mame care trăiesc în sărăcie de neimaginat. Ei se bucură de orice atenție mică pe care o primesc și nu doar pentru că produse igienico-sanitare de bază le ușurează puțin viața, ci și pentru că primind cadoul vor simți că nu sunt singure și cineva s-a gândit și la ele.

De asemenea Fundația Zurli oferă toată luna martie alături de psihoterapeuții parteneri ore gratuite de consiliere pentru mamele care au nevoie de acest lucru. Dacă știți o mamă care are nevoie de suport psihoemoțional, dați de veste că se poate înscrie online, completând formularul de aici – https://forms.gle/MQNYRWRDuAEPpYGdA

Pentru informații suplimentare vă rugm să ne contavtați l a0265-311727 sau office@dievrs.org.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare