Lansare FIT-EDIH @ Intek Brașov

EVENIMENT. FIT EDIH este gata să deschidă porțile și să vă ofere oportunitatea de a beneficia de toate serviciile sale inovatoare și de a face parte dintr-o comunitate dinamică de inovatori digitali.

Indiferent dacă sunteți o întreprindere mică, o corporație sau o instituție publică, FIT EDIH are servicii personalizate și specializate pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea prin inovare și digitalizare.

Conferința de lansare FIT EDIH va avea loc marți, 4 aprilie 2023, în intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Parc din cadrul complexului Lux Divina din Brașov. Conferința va demara cu un panel high level, va fi urmată de ceremonia de inaugurare a târgului internațional INTEK și va continua cu două track-uri distincte de workshop-uri dedicate temelor Smart Cities/ Mobility/ e-Guvernare și Industrie 4.0.

„Misiunea noastră este să oferim servicii de sprijin pentru transformarea digitală a firmei tale. Putem oferi aceste servicii prin finanțare europeană unui număr limitat de firme din Regiunea Centru, așa că grăbește-te să intri în comunitatea noastră, pentru a beneficia de această oportunitate!
Poți beneficia de aceste servicii în cadrul unor evenimente deschise ori sesiuni individuale de lucru, cu furnizori de tehnologie, formatori sau experți interni, la sediul tău sau în cadrul infrastructurilor FIT EDIH”
.

Ești eligibil pentru a beneficia de serviciile FIT EDIH dacă:
//Ai o microîntreprindere sau o întreprindere mică ori mijlocie;
//Ai sediul social sau puncte de lucru în oricare din cele 6 județe ale Regiunii Centru;
//Activezi în domeniul medical, al producției, mobilității urbane și smart city, turismului sau comerțului;
//Devii parte din comunitatea FIT EDIH. Primul pas este să participi la conferința din 4 aprilie!
Detalii despre program și înscrieri se regăsesc pe https://www.digitalinnovationhub.fit/

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, partener al proiectului FIT EDIH.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare