Lansarea în Europa a primului SUV Electric din istoria Maybach: unul dintre cele mai luxoase SUV-uri electrice din lume

AUTO. Prezentat în premieră acum un an și lansat toamna trecută pe piața din SUA, primul SUV electric din istoria brandului de lux Maybach a ajuns acum și în Europa, oferind un nivel de lux și performanțe fără precedent.

SUV-ul Mercedes-Maybach EQS 680 se remarcă prin finisaje impecabile și dotări de ultimă generație, plasându-se în topul celor mai luxoase SUV-uri electrice din lume. Cu un preț ce depășește 200.000 de euro, acest vehicul impresionează nu doar prin aspectul său exterior, ci și prin tehnologia avansată și confortul oferit în interior.

Comparativ cu modelul de bază, Mercedes EQS SUV, varianta de lux Maybach aduce modificări semnificative în design și finisaje, inclusiv emblema Maybach distinctivă și o grilă frontală unică. O caracteristică notabilă este vopseaua bicoloră opțională, disponibilă în diverse combinații. Elementele de iluminare ambientală, arhitectura interioară eleganta și parfumurile ambientale completează atmosfera de rafinament și exclusivitate.

Performanțele SUV-ului EQS Maybach sunt impresionante, cu o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde și o viteză maximă de 210 km/h, datorită motorizării puternice de 484 kW și bateriei cu autonomie de până la 612 km. Tracțiunea integrală este asigurată de cele două motoare sincrone, oferind un cuplu maxim de 950 Nm. Cu o arhitectură de 400 de volți, vehiculul permite încărcarea rapidă de până la 200 kW la stațiile de încărcare (în aproximativ 31 de minute).

Cu dimensiuni generoase, SUV-ul oferă un spațiu interior amplu și confortabil. Scaunele din piele Nappa sunt echipate cu ventilație, masaj și încălzire, asigurând un nivel superior de confort pentru pasageri. Elementele de decor din lemn de nuc și iluminarea ambientală cu 253 de leduri completează atmosfera luxuriantă.

Ola Källenius, CEO al Mercedes-Benz Group AG, a declarat: “Clienții Mercedes-Maybach se așteaptă la extraordinar, iar SUV-ul Mercedes-Maybach EQS reușește să depășească așteptările înalte, oferind tehnologie de vârf și confort exclusiv.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare