Lidl Romania organizeaza la nivel national o noua colecta de alimente

SPRIJIN. Pentru a veni în sprijinul comunităților defavorizate, Lidl România împreună cu Federația Băncilor pentru Alimente din România organizează o nouă colectă de alimente, în perioada 3 – 24 aprilie 2023. Lansată cu ocazia sărbătorilor de Paști, acțiunea de colectare va avea loc la nivel național, în 214 magazine din peste 90 de localități.

Astfel, până pe 24 aprilie, clienții pot dona produse alimentare neperisabile, în cutiile special amenajate cu sprijinul FEPRA, la ieșirea din magazine, după casele de marcat. Alimentele donate vor fi preluate și distribuite prin intermediul tuturor celor 9 Bănci Regionale pentru Alimente din București, Cluj-Napoca, Roman, Brașov, Oradea, Timișoara, Constanța, Craiova și Galați.

Produsele care pot fi donate sunt semnalizate la raft în magazinele Lidl participante și fac parte din categorii neperisabile, care nu necesită o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făină, zahăr, orez, ingrediente de copt), conserve de legume, conserve de carne, conserve de fructe, paste făinoase, sosuri, lapte UHT (care se păstrează la temperatura camerei), produse de patiserie ambalate, biscuiți, cafea, ceai, dulceață și gemuri. Lista completă a magazinelor participante la cea de-a opta colectă de alimente poate fi consultată aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare