LIGA 1 – Cât costă biletele la meciul din Târgu Mureș dintre FCSB și Hermannstadt

0
1369
Foto: digisport.ro

FOTBAL. Sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20.30, pe Stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș are loc meciul dintre AFC Hermannstadt și FCSB, care contează pentru etapa a 14-a (prima a returului) din Liga 1.

 

Deși nu mai are echipe în primele trei categorii valorice de fotbal, Târgu Mureș mai găzduiește meciuri din Liga 1, echipa sibiană AFC Hermannstadt optând pentru această variantă de rezervă în contextul în care stadionul din Sibiu este în reabilitare.

 

Biletele pentru meciul Hermannstadt – FCSB sunt deja disponibile online (pe bilete.ro – https://www.bilete.ro/fc-hermannstadt-fcsb-casa-liga-1) și sunt puse în vânzare și în formă fizică, la casieria Stadionului Municipal Sibiu (până vineri, 25 octombrie, între orele 10-18). Începând de vineri, 25 octombrie, clubul sibian a anunțat că biletele vor fi puse în vânzare și la casieria Stadionului Trans-Sil din Târgu Mureș.

 

Preț unui bilet este de 30 de lei (pe sectoare) sau 50 de lei, la Tribuna 0. După primele 13 etape ale acestei ediții de campionat, Hermannstadt este pe locul 12 (cu 12 puncte adunate din 3 victorii și 3 egaluri), iar FCSB este pe locul 8 (cu 18 puncte adunate din 5 victorii și 3 egaluri).

 

În turul campionatului, FCSB s-a impus, după un meci spectaculos, cu 4-3 (2-1), prin golurile lui Coman, Hora, Man și Nedelcu, pentru sibieni punctând Tsoumou, Dandea și Debeljuh.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ