Foto: digisport.ro

LIGA 1 – Cât costă biletele la meciul din Târgu Mureș dintre FCSB și Hermannstadt

FOTBAL. Sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20.30, pe Stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș are loc meciul dintre AFC Hermannstadt și FCSB, care contează pentru etapa a 14-a (prima a returului) din Liga 1.

 

Deși nu mai are echipe în primele trei categorii valorice de fotbal, Târgu Mureș mai găzduiește meciuri din Liga 1, echipa sibiană AFC Hermannstadt optând pentru această variantă de rezervă în contextul în care stadionul din Sibiu este în reabilitare.

 

Biletele pentru meciul Hermannstadt – FCSB sunt deja disponibile online (pe bilete.ro – https://www.bilete.ro/fc-hermannstadt-fcsb-casa-liga-1) și sunt puse în vânzare și în formă fizică, la casieria Stadionului Municipal Sibiu (până vineri, 25 octombrie, între orele 10-18). Începând de vineri, 25 octombrie, clubul sibian a anunțat că biletele vor fi puse în vânzare și la casieria Stadionului Trans-Sil din Târgu Mureș.

 

Preț unui bilet este de 30 de lei (pe sectoare) sau 50 de lei, la Tribuna 0. După primele 13 etape ale acestei ediții de campionat, Hermannstadt este pe locul 12 (cu 12 puncte adunate din 3 victorii și 3 egaluri), iar FCSB este pe locul 8 (cu 18 puncte adunate din 5 victorii și 3 egaluri).

 

În turul campionatului, FCSB s-a impus, după un meci spectaculos, cu 4-3 (2-1), prin golurile lui Coman, Hora, Man și Nedelcu, pentru sibieni punctând Tsoumou, Dandea și Debeljuh.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare