Lily Zhang vs. Eliza Samara 2-3: românca se califică spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024

SPORT. Lily Zhang și Eliza Samara s-au confruntat într-un duel tensionat în primul tur al competiției WTT Champions Incheon 2024, un eveniment care a fost transmis live pe AntenaPLAY. Românca Eliza Samara a reușit să se califice în turul 2 al turneului din Coreea de Sud, după o victorie dramatică, într-un set decisiv.

Turneul WTT Champions Incheon 2024 este disponibil în direct pe AntenaPLAY în perioada 27 – 31 martie, iar pentru Eliza Samara urmează un nou test dificil, confruntându-se cu ocupanta locului 3 mondial, Wang Yidi.

Bernadette Szocs și Eliza Samara sunt reprezentantele României la WTT Champions Incheon 2024, un turneu exclusivist desfășurat în Coreea de Sud în perioada 27-31 martie. Competiția este dotată cu premii totale de 300.000 de dolari și va fi urmărită de fani din întreaga lume.

Premiile pentru acest turneu sunt generoase, câștigătorul urmând să primească un cec de 15.000 de dolari, în timp ce finalistul va câștiga 10.000 de dolari. Semifinaliștii vor încasa câte 7.500 de dolari fiecare. În plus, performanțele din acest turneu vor avea un impact important asupra clasamentului mondial, câștigătorul primind 1.000 de puncte, finalistul 700 de puncte, iar semifinaliștii 350 de puncte.

Competiția se anunță una acerbă, cu cele mai bune jucătoare de pe tabloul feminin, precum Sun Yingsha, Wang Manyu, Wang Yidi și Chen Meng, și cu legendarul Fan Zhendong, Liang Jingkun, Ma Long și Felix Lebrun pe tabloul masculin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare