Linda Thompson (72 de ani) despre Elvis Presley – iubita care a fost alături de el în ultimii ani de viață

AMINTIRI. Prima iubită importantă a lui Elvis Presley, după ce mariajul cu Priscilla s-a destrămat, a fost Linda Thompson, cu care Regele s-a întâlnit între 1972 și 1976. Fotomodelul Miss Tennessee – Linda Thompson s-a mutat la Graceland și în această perioadă a asistat la fiecare dintre spectacolele sale din rezidența din Las Vegas.

La Crăciunul din 1976, cu mai puțin de un an înainte de moartea prematură a lui Elvis, la doar 42 de ani, Linda s-a despărțit pe cale amiabilă de Rege, spunând că își dorea o viață mai normală, în afara reflectoarelor celebrităților.

Starul avea să se întâlnească cu Ginger Alden în ultimele sale luni de viață, dar a rămas prieten apropiat cu fosta sa iubită. Acum, la 72 de ani, Linda este foarte activă pe rețelele de socializare și îi aduce în mod regulat un omagiu lui Elvis, împărtășind amintiri și fotografii.

“Să-l săruți pe Elvis a fost ca și cum ți-ai scufunda buzele în două bezele moi și dulci” a declarat într-un interviu extraordinar fosta regină a frumuseții. Cu o mișcare ironică a ochilor, Linda Thompson recunoaște că “știa cu siguranță cum să aleagă bărbații”. Și-a pierdut virginitatea cu Elvis Presley – amintirea sărutului său rămâne palpabilă, chiar și la 45 de ani de la moartea acestuia – și l-a îngrijit în timpul exceselor de dependență.

Elvis, probabil cândva cel mai dorit bărbat din lume, a fost pe rând fermecător și monstruos. El și Linda, deși au fost împreună timp de aproape cinci ani, ea tânjea după copii, după normalitate; un sfârșit al emoțiilor oscilante din ultimii ani turbulenți ai lui Elvis.

Și-a imaginat că va găsi tot ceea ce a râvnit în următoarea relație, cu decatlonistul Bruce Jenner, câștigător al medaliei olimpice de aur. Un bărbat cu o perfecțiune fizică dumnezeiască, supranumit Mr America, el și Linda s-au căsătorit în 1981 și au avut doi copii. Dar apoi, patru ani mai târziu, el i-a mărturisit că vrea să facă o tranziție.
Linda a păstrat secretul timp de 30 de ani, până când Jenner a ieșit în public sub numele de Caitlyn, o femeie transsexuală. ‘O viață atât de normală’, spune Linda astăzi, cu o ironie grea.

Chiar și cel mai recent partener al ei – cel de-al doilea soț al ei, legendarul producător muzical David Foster, de care s-a despărțit după 14 ani – a obținut o recunoaștere neașteptată.

Ce listă de foști, așadar. ‘Dar Elvis a fost dragostea vieții mele’, a spus Linda.

Deși a murit în 1977, el este încă cel mai bine vândut cântăreț de pe planetă, iar lumea rămâne captivată, intrigată și magnetizată de el.

Linda cunoaște prea bine forța acestei atracții de durată, după ce a zburat recent în Marea Britanie pentru a se întâlni cu sute de fani înfocați ai lui Elvis care păstrează vie amintirea celui pe care l-a cunoscut.

Lansarea noului film Elvis, regizat de Baz Luhrmann, a dat un nou impuls misticului său. Cu Austin Butler în rolul lui Presley și Tom Hanks în rolul infamului său manager, colonelul Tom Parker, filmul a fost un succes de box office și a introdus un public mai tânăr în legendă.

Dar există persoane din anturajul apropiat lui Elvis care au criticat filmul pentru că a eliminat ultimii cinci ani din viața sa, inclusiv pe Linda, una dintre ultimele sale mari iubiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare