Liviu Cojoc – Succes in noul mandat de administrator al Chimcomplex Borzești

MANDAT. Liviu Cojoc a fost reales ca administrator al Chimcomplex Borzești, după ce componența noului Consiliu de Administrație al companiei a fost anunțată pe data de 2 august 2023, fiind aprobată prin Hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din 31 iulie 2023.

Liviu Cojoc este asociat fondator și președinte al Grupului de Firme Dafcochim Târgu Mureș.

Chimcomplex SA Borzești este recunoscută ca lider național în industria chimică, producând și comercializând substanțe chimice anorganice și organice. Consiliul de Administrație al companiei va fi format din următoarele persoane juridice și fizice, care și-au prelungit mandatul pentru încă un an: Ștefan Vuza – președinte, Liviu Cojoc – membru, Madeline Alexander – membru, Gabriel Tischer – membru, Veronica Preoteasa – membru și Witold Urbanowski – membru.

O noutate în echipa de administratori este și Florin Luca, Chief Executive Officer GAC Innovation Germany & East Europe, care aduce cu sine o vastă experiență internațională și abilități remarcabile.

Reprezentanții Chimcomplex SA Borzești transmit că administratorii sunt specialiști dedicați care iau decizii rapide și strategice pentru a menține compania în poziția sa de lider național în industria chimică și de furnizor de încredere pentru clienții săi. Ei le doresc succes în misiunea lor și sunt încrezători că împreună vor continua să prospere și să dezvolte compania, alături de ceilalți membri dedicați viziunii lor.

Fondată în 1954, Chimcomplex SA Borzești are o valoare de piață de peste 1,6 miliarde de euro în 2023.
Liviu Cojoc are peste 30 de ani de experiență în comerțul cu produse chimice și agroalimentare, fiind asociat fondator și președinte al Grupului de Firme Dafcochim, înființat în 1994. Grupul de firme activează pe piața produselor chimice pentru industrie și agricultură și are afaceri de peste 65 milioane de euro.

Pe lângă implicarea în Dafcochim, Liviu Cojoc este și asociat al mai multor companii de exploatare agricolă cu profil vegetal din centrul Transilvaniei, care sunt într-o puternică dezvoltare și dețin utilaje și silozuri de uscare și depozite de cereale de ultimă generație.
El este implicat și într-o serie de alte afaceri, inclusiv comerț cu produse de larg consum, dezvoltări imobiliare și activități caritabile.
Datorită experienței sale în colaborarea cu combinatele Oltchim și Chimcomplex, precum și alte mari combinate de produse chimice din Europa și Asia, Liviu Cojoc dobândește o expertiză de necontestat în comerțul în general și în cel cu produse chimice în special.
Începând cu anul 2018, el a devenit membru independent în Consiliul de Administrație al Chimcomplex SA Borzești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare