Locul de muncă plătit cu 3000 de lei pe lună: Oportunitatea perfectă pentru suplimentarea veniturilor

LOCURI DE MUNCĂ. Pandemia COVID-19 a reconfigurat peisajul locurilor de muncă în întreaga lume, aducând cu sine o serie de schimbări și adaptări, inclusiv în ceea ce privește tipurile de angajamente și domeniile de activitate. Unul dintre aspectele notabile ale acestui fenomen este creșterea interesului pentru locurile de muncă part-time, oferind oportunități remarcabile pentru cei care caută să-și completeze veniturile sau să își echilibreze mai bine viața profesională cu cea personală.

Un salariu atractiv pentru doar 4 ore pe zi
Oferta de locuri de muncă part-time cu un salariu de 3000 de lei pe lună a devenit tot mai răspândită și căutată de către persoanele care doresc să-și gestioneze mai eficient timpul și să obțină un venit suplimentar. Este de remarcat faptul că această sumă se câștigă lucrand doar patru ore pe zi, ceea ce o face cu atât mai atractivă pentru cei care au deja un loc de muncă sau care își doresc să-și păstreze flexibilitatea programului.

Tendințe și perspective
Potrivit unui sondaj realizat de eJobs, doar 8,2% dintre companiile din România intenționează să crească numărul de job-uri part-time în acest an, în ciuda interesului crescut din partea candidaților. Totuși, există un număr semnificativ de locuri de muncă part-time disponibile, cu aproximativ 15% din aplicanți provenind din categorii de vârstă mai mature, care caută oportunități suplimentare de venit.

Domenii de activitate și salarii medii
Job-urile part-time sunt preponderent disponibile în domenii precum retail, servicii, arte și entertainment, call-center, transport și logistică, advertising și marketing. Salariile medii pentru aceste poziții variază în funcție de domeniu:

Arte și entertainment: Câștiguri nete de 3000 de lei pe lună.
Transport și logistică: Până la 2500 de lei net.
Retail: Aproximativ 2200 de lei net.
Advertising, marketing, PR și servicii: În jur de 2100 de lei net.
Call-center / BPO: 2000 de lei net.

Locurile de muncă part-time cu un salariu atractiv de 3000 de lei pe lună reprezintă o oportunitate valoroasă pentru cei care caută să își completeze veniturile sau să își echilibreze viața profesională cu cea personală. Cu domenii de activitate diverse și perspective interesante, aceste job-uri sunt tot mai căutate și apreciate în contextul actual al pieței muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare