Locul în care poți vedea online, gratuit și legal, sute de filme

CIMEMAGIA. Vremea rece, zilele scurte de iarnă, întunericul și vremea mohorâtă sunt câteva dintre motivele care ne fac să ne “refugiem” în fața televizorului. Și pentru că de ceva vreme televizoarele au devenit din ce în ce mai “smart”, avem tot mai multe posibilități de a ne alege filmele sau serialele la care ne uităm.

Bineînțeles că avem oricând opțiunile plătite bine-cunoscute și consacrate ale platformelor de streaming video pe bază de abonament, dar ce filme bune, la calitate decentă pot fi accesate legal și gratuit?
Vă venim în ajutor cu o listă cu canale și servicii care fac streaming legal de filme:

1.Cult Cinema Classics – un canal de YouTube pe care veți găsi filme gratuite, cu multe titluri clasice ale cinematografiei.
2.Short of the Week – un site care găzduiește unele dintre cele mai bune scurtmetraje care în fiecare zi adăugă titluri noi, în categorii diverse, precum dramă, Sci-Fi, comedie sau animație.
3.Timeless Classic Movies– un canal de YouTube pe care veți găsi filme horror clasice.
4.PizzaFlix – un alt canal de YouTube excelent cu filme gratuite. Veți găsi aici filme vechi alb-negru cu Sherlock Holmes, dar și titluri clasice cu Elizabeth Taylor.
5.Tubi – cei care folosesc un serviciu VPN pot accesa platforma de streaming gratuită Tubi, disponibilă în SUA și alte câteva state, dar nu și în România. Tubi găzduiește peste 40.000 de filme și seriale, de la peste 250 de furnizori. Serviciul este susținut de reclame și permite vizionarea chiar și fără cont.
6.Pixar SparkShorts – un alt canal de YouTube care cuprinde scurt metraje de animație gratuite oferite de celebra companie de animație Pixar.

Sperăm că lista noastră să vă fie utilă și să vă ajute să vă petreceți timpul liber în mod cât mai plăcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare