LOCURI DE MUNCĂ – FrieslandCampina face angajări la fabrica din Târgu Mureș

7
2276

ANGAJĂRI. Producătorul de lapte și produse lactate FrieslandCampina România, subsidiară a holdingului olandez Royal FrieslandCampina, a anunțat că angajează operatori de producţie şi depozit, mecanici şi electricieni pentru fabricile din județele Mureş și Cluj – în județul Mureș, Friesland este acționar majoritar la firma Industrializarea Laptelui SA Târgu Mureș, integrată în 2017 în FrieslandCampina SA.

 

Compania lucrează la capacitate maximă de la începutul pandemiei de coronaviroză şi managerul acesteia (Szecskó Ferenc) susține că cererea de produse este în creștere accentuată, acesta fiind motivul pentru care s-a decis extinderea numărului de angajați.

 

În afara producției destinate magazinelor, Friesland a donat în această perioadă dificilă cauzată de pandemia de coronaviroză peste 6 tone de produse lactate către diferite asociații, printre care și Centrul pentru Vârstnici din Târgu Mureş.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ