Lucrări de asfaltare pe Podul Prieteniei între Ruse și Giurgiu: traficul se desfășoară alternativ

INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ. Podul Prieteniei, care leagă orașele Ruse din Bulgaria și Giurgiu din România, se confruntă în prezent cu dificultăți în trafic din cauza lucrărilor de asfaltare inițiate de autoritățile bulgare pe partea lor de pod. Aceste lucrări au determinat ca traficul să fie redus la o singură bandă, alternativ, fiind necesară dirijarea acestuia.

Raluca Stan, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, a informat presa că nu există încă informații precise cu privire la durata acestor lucrări. Cu toate acestea, este evident că traficul va fi afectat în zonă, iar autoritățile românești au luat măsuri pentru a asigura fluidizarea traficului la punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu. Totodată, șoferilor li se recomandă să utilizeze și alte puncte de trecere a frontierei dintre cele două țări pentru a evita întârzierile mari.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția de Frontieră, camioanele care ies din România prin PTF Giurgiu trebuie să aștepte aproximativ 60 de minute la controlul de frontieră, în timp ce cele care intră în țară așteaptă aproximativ 40 de minute. Pentru autoturisme, timpul de așteptare este mai scurt, de aproximativ 20 de minute la ieșirea din țară și zece minute pe sensul de intrare. Aceste întârzieri sunt cauzate de fluxul crescut de vehicule și de necesitatea dirijării traficului în condițiile restricțiilor impuse de lucrările de asfaltare.

În contextul acestei situații, conducătorii auto sunt sfătuiți să fie răbdători și să aibă în vedere eventuale întârzieri în trafic atunci când traversează Podul Prieteniei între Ruse și Giurgiu. De asemenea, este important să respecte indicațiile autorităților rutiere și să fie atenți la semnalizările specifice din zonă pentru a evita orice incidente neplăcute sau întârzieri suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare