Lucrări de exploatare pe Platoul Cornești! / Somostetőn végzett munkálatok!

COMUNICAT DE PRESĂ. Începând de marți, 27 februarie 2024, vor demara lucrările de exploatare a copacilor afectați de probleme pe Platoul Cornești. Intervenția se va concentra exclusiv asupra arborilor care reprezintă un pericol pentru siguranța cetățenilor. Echipa de specialiști va marca arborii ce urmează să fie tăiați, iar zona în care se vor desfășura lucrările va fi semnalizată corespunzător.

În acest context, le solicităm vizitatorilor Platoului și celor care practică alergarea în zonă să respecte semnele de avertizare și să evite zonele în care se desfășoară intervențiile. Autorizațiile necesare pentru aceste lucrări au fost obținute de la Regia Națională a Pădurilor – Romsilva.

2024. február 27-én, kedden megkezdődik a veszélyes fák eltávolítása a Somostetőn. A munkálatok kizárólag azokon a fákon történnek, amelyek veszélyeztetik a polgárok biztonságát. A kivágandó fákat a szakemberek kijelölik, és a munkaterületet megfelelően jelzik.

Kérjük a Somostető látogatóit és a környéken kocogókat, hogy tartsák tiszteletben a figyelmeztető táblákat, és kerüljék el azokat a területeket, ahol a munka folyik. Az engedélyeket az Országosz Erdészeti Igazgatóságtól (Romsilva)  szerezték be.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare