Lucrări de reabilitare la Liceul de Artă / Javítási munkálatok a Művészeti líceumban

COMUNICAT DE PRESĂ. La Liceul Vocațional de Artă se lucrează în aceste zile la renovarea clădirii, care a fost neglijată de mult timp.
 
Primăria se va asigura ca aceste lucrări să fie terminate la timp pentru începerea școlii.
În prezent, curtea liceului este în curs de reamenajare, iar mai multe săli de clasă sunt în curs de renovare.
Pe lângă înlocuirea ferestrelor și a ușilor, unele săli de clasă vor fi dotate cu table inteligente, iar sistemul de încălzire din mai multe săli va fi înlocuit, fiind extrem de vechi și neperformant.
La ultima rectificare bugetară au fost prevăzuți bani și pentru finalizarea proiectelor, iar Liceul de Artă a primit 350.000 de lei pentru lucrările de modernizare.
 
 


 
SAJTÓKÖZLEMÉNY. Javában zajlanak a munkálatok a Művészeti líceumban , hogy az iskolakezdésre megújuljon a rég elhanyagolt épület.
 
Jelenleg a belső udvar tatarozása zajlik, illetve számos osztálytermet is felújít a marosvásárhelyi Polgármesteri hivatal.
A nyílászárók cseréje mellett okos táblákkal is ellátnak néhány osztálytermet, számos helyiségben a fűtésrendszer cseréje is megtörténik.
A legutóbbi költségvetés-korrekciónál újabb pénzösszeget különítettek el az oktatási intézmények által megkezdett projektek befejezésére is, nevezetesen a Művészeti iskola 350.000 lejt kap a korszerűsítési munkálatok elvégzésére.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare