Lucruri simple de făcut în fiecare zi pentru a menține mașina în ce mai bună stare

ÎNGRIJIRE. Da, s-ar putea să fiți familiarizat cu modul în care vă conduceți mașina.
Deși probabil că nu ați citit manualul mașinii dvs (cum facem mulți dintre noi), știți cum să acționați ștergătoarele, AC, radioul și luminile de avertizare! Sperăm că știți și cum să schimbați anvelopele vehiculului dvs. Tot ce ai nevoie sunt aceste trucuri ușoare, dar care vă schimbă complet viața, pe care nu le veți găsi în niciun manual al mașinii. Vă oferim soluții pentru orice, de la probleme mici la unele severe; credem că aceste idei îți vor face viața mai ușoară. Ai făcut vreodată ceva pe această listă?

Apă fierbinte și o pompa de desfundat chiuveta cu ventuză pentru lovituri

Ești supărat că ai lovituri pe mașină? Există o metodă simplă pentru a rezolva problema. Micile loviturile ale caroseriei sunt destul de comune . Acestea însă sunt destul de ușor de reparat. Iată ce trebuie să faceți: fierbeți apă și turnați-o peste lovitură. După aceea, luați o pompa de desfundat chiuveta cu ventuză , lipiți ventuza de ușă și trageți. Amintiți-vă, acest lucru nu va funcționa dacă mașina dvs. este grav avariată. Dar pentru loviturile mici, acest lucru va face ca ele să se remedieze imediat! Poate nu la fel de perfect ca înainte, dar este mult mai puțin vizibil.

Pastă de dinți pe faruri murdare

Ai farurile mătuite? Trecerea pe la un service autorizat ar putea fi o problemă, mai ales atunci când te grăbești. Ai însă ceva în baie care poate fi folosit. Este pasta de dinti! Farul tău va fi din nou clar, doar nu te deranjează puțină pastă de dinți. Dacă însă se îngălbenește, s-ar putea să fie nevoie să îl înlocuiți. Aceasta este doar o soluție temporară, rezultate foarte bune putând fi obținute doar cu substanțe specifice.

Deschiderea brelocului de chei cu un dispozitiv de îndepărtare a capselor

Nu trebuie să vă rupeți degetele încercând să potriviți un nou set de chei pe brelocul dvs. din metal. Pur și simplu separați piesele de capăt cu un dispozitiv de îndepărtare a capselor și glisați-le înăuntru! Este atât de simplu încât suntem siguri că vă întrebați de ce nu v-ați gândit la asta înainte.

Reduceți înghețul parcând mașina cu fața spre est

Acesta poate părea a fi un truc ciudat, dar este destul de logic. Când parcați mașina dimineața cu fața la soare, razele soarelui vă vor dezgheța inițial parbrizul din față. Dacă plecați la serviciu când răsare soarele, nu va trebui să așteptați atât de mult sau poate chiar deloc ca parbrizul să se dezghețe!

Curățați-vă roțile cu Coca-Cola

Probabil ați auzit termenul „folosește Coca-Cola pentru a curăța asta” de un milion de ori, dar un amestec de cola și detergent de vase poate îndepărta toată murdăria de pe drum și praful de frână de pe jante și le poate lăsa strălucitoare. Unii oameni se tem că sucul accidulat va face jantele lipicioase, dar detergentul pe care îl utilizați previne acest lucru.

Crăpaturi mici sau lovituri în parbriz? Oja transparentă ar putea ajuta

Dacă aveți o crăpătură sau un lovitură în parbriz, aproape sigur se va răspândi și crăpa mai mult, făcând conducerea nesigură. Dacă nu vă puteți permite un nou parbriz, câteva picături de ojă pentru unghii în regiunea afectată ar trebui să împiedice crăpătura să se răspândească până când puteți să îl înlocuiți. Oricum , aceasta este o soluție pentru scurtă durată pentru a nu risca să rămâi fără talon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare