Lumina inovației – Trilux debutează pe piața românească a iluminatului

ȘTIRI. Trilux, un gigant german cu o istorie impresionantă în industria iluminatului european, aduce un nou impuls pe piața românească. Fondată în 1912 în Arnsberg, Germania, compania s-a remarcat de-a lungul deceniilor prin angajamentul său pentru calitate, inovație și sustenabilitate. Cu o cifră de afaceri de 740 de milioane de euro în 2022 și aproximativ 5.000 de angajați, Trilux este un nume de referință în domeniu, cu o prezență globală în peste 50 de țări.

Expansiunea companiei în România reprezintă o oportunitate semnificativă pentru piața locală a iluminatului. Decizia de a intra pe piața românească vine în contextul construcției primei fabrici din Europa Centrală și de Est, în Polonia, evidențiind angajamentul Trilux de a se extinde în regiune și de a fi mai aproape de clienți. În România, operațiunile vor fi conduse de Sorin Ioniță, cu o vastă experiență în domeniu.

Lansarea oficială a filialei Trilux în România este programată pentru vara acestui an și marchează începutul unei noi ere în industria iluminatului din țară. Această expansiune nu aduce doar produse și soluții de iluminat de înaltă calitate pe piața locală, ci și oportunități semnificative de creare de locuri de muncă și dezvoltare economică.

Intrarea Trilux în România este un indicator al atracției crescente a pieței locale pentru investitorii străini, în special în domeniile tehnologice avansate. Cu peste 100 de ani de inovație și excelență, Trilux este pregătită să lumineze drumul către viitor pentru români, contribuind nu doar la îmbunătățirea infrastructurii de iluminat, ci și la dezvoltarea economică durabilă a țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare