Mâine, 4 mai, se inaugurează Sapphire Ballroom, cel mai nou salon de evenimente din Târgu Mureș

INAUGURARE. Mâine, 4 mai, Emerald Luxury Events inaugurează salonul de evenimente Sapphire Ballroom – locul potrivit pentru orice eveniment de amploare care își dorește o notă de vis, acordând importanța și atenția cuvenită oricărui doritor de frumos, exclusiv și spectaculos.

La Emerald Luxury Events vei putea organiza evenimentul tău, indiferent de natura acestuia. Fie că e vorba despre o nuntă sau un botez, fie că este vorba despre un curs festiv sau de un banchet de absolvire, Emerald Luxury Events trebuie să fie prima optiune.

Emerald Luxury Events se compune din 2 saloane de evenimente principale, ambele la fel de impresionante cu o capacitate de 100-400 persoane. Salonul Diamond cu o arhitectură modernă sau Salonul Gold cu o arhitectură clasică.

Gazda minunată a acestor două saloane de evenimente este doamna Mihaela Negrea, care de curând ne-a anunțat extinderea proiectului lor de suflet, cu Sapphire Ballroom, având o capacitate de 500 persoane.

Eleganța, spectaculozitatea și grandoarea este atributul perfect care îl defineşte iar acesta va fi cu siguranţă locul ideal pentru evenimentele memorabile din viaţa ta!

Le urăm succes în dezvoltarea lor și pentru mai multe detalii și informații accesați https://emeraldluxuryevents.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare