MĂSURI – Focar de COVID-19 la Adăpostul de Noapte din Târgu Mureș: un sfert dintre angajați și beneficiari sunt pozitivi

0
429

FOCAR COVID-19. Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș a testat toți cei 61 de beneficiari și angajați de la Adăpostul de Noapte, după ce 2 angajați și 2 beneficiari au fost depistați pozitiv COVID-19. În urma testelor, realizate de Direcția de Sănătate Publică Mureș, încă 11 beneficiari au fost depistați pozitiv COVID-19, iar pentru alți 6 testul nu a fost concludent, urmând să repete testarea.

 

În acest moment, angajații Adăpostului de Noapte din Târgu Mureș sunt în izolare la domiciliu, iar beneficiarii pozitivi au fost mutați într-un spațiu de izolare organizat la mansarda clădirii, cei 6 cu test neconcludent au fost mutați la ultimul etaj, iar cei cu test negativ la primul etaj. Conducerea Direcției de Asistență Socială a mai precizat că un medic monitorizează persoanele pozitive și că Adăpostul este dotat cu echipamente de protecție (combinezoane, vizete, măști, mănuși, dezinfectanți).

 

* Foto: generică

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ