Medalie de argint pentru România la Campionatul European de tenis de masă feminin

SPORT. România a obținut medalia de argint la Campionatul European de tenis de masă feminin, după ce fetele noastre au pierdut finala în fața echipei Germaniei.

Nemțoaicele s-au impus cu un scor de 3-0 în meciul decisiv. În primul meci, Eliza Samara a fost învinsă în trei seturi de către Xiaona Shan, cu scorul de 6-11, 8-11, 8-11.

În cel de-al doilea meci, Bernadette Szocs, clasată pe locul 12 în ierarhia mondială, a pierdut în fața sportivei Ying Han, cu scorul final de 16-14, 8-11, 8-11, 10-12. Meciul al treilea, disputat între Andreea Dragoman și Nina Mittelham, s-a încheiat în favoarea reprezentantei Germaniei, după cinci seturi extrem de disputate: 11-5, 9-11, 11-8, 6-11, 10-12.

Cu toate acestea, echipa României a demonstrat un parcurs remarcabil în competiție, obținând medalia de argint la acest campionat european de tenis de masă feminin.

Echipa României a fost formată din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Elena Zaharia. Antrenori sunt Viorel Filimon şi Mihaela Şteff.

Naţionala feminină este vicecampioana europeană en titre, cu medaliile de argint obţinute la ediţia din 2021, din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare