MEDALIE DE AUR – Cupa Mondială III de la Lucerna, Simona Radiș și Ancuța Bodnar – dublu vâsle feminin

0
9

SPORT. România a participat la Cupa Mondială III de la Lucerna cu 10 echipaje compuse din 42 de sportivi, iar recolta a fost de 6 medalii: una de aur, două de argint și trei de bronz.
„Tricolorele” au făcut o cursă foarte bună, conducând după borna de 500 de metri și încheind cu mult înaintea adversarelor.
 
„Suntem foarte fericite pentru timpul pe care l-am scos, este al doilea din toată cariera noastră. Cursa de azi a fost o șansă să vedem cum stăm în comparație cu alte echipaje. Suntem încă tinere și încă ne îmbunătățim după fiecare sesiune de antrenament. Vrem să lăsăm în urmă cursele trecute și să privim doar spre viitor”, a spus Simona Radiș.
 
Pe locul al doilea a venit Italia (6:47,81), iar Lituania pe trei (6:50,32). Radiș, 23 de ani, și Bodnar, 23 de ani, au câștigat cursa olimpică în 6:41,03.
 
Medaliile României la Lucerna:
Aur: Simona Radiș și Ancuța Bodnar -dublu vâsle feminin
Argint: Mădălina Bereș, Iuliana Buhuș, Magdalena Rusu, Amalia Bereș -patru rame feminin
Ioana Vrînceanu, Denisa Tîlvescu – dublu rame feminin
Bronz: Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Florin Lehaci – patru rame masculin
Gianina Beleagă, Ioana-Mădălina Moroșan, Adriana Ailincăi, Elena Logofătu, Cristina Popescu, Roxana Anghel,
Ioana Vrînceanu, Denisa Tîlvescu și Victoria-Ștefania Petreanu – opt plus unu
Mihai Chiruță, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu și Florin-Marian Enache – patru vâsle masculinATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ