MEDALII – David Popovici a câștigat a patra medalie de aur la Europeanul de juniori. Vlad Stancu, argint în proba de 400 de metri liber

0
20

CAMPIONI. David Popovici s-a calificat în cea de-a cincea finală din cadrul Campionatului European de juniori de la Otopeni și a reușit să o câștige fără probleme.

După cele trei medalii de aur la probele de 4×100 de metri liber, 50 de metri și 200 de metri liber, dar și argintul la ștafetă mixtă, urmează și finala de la 100 de metri liber.
La această probă, David Popovici s-a calificat primul în finală cu un timp de 48:31 de secunde, urmat de britanicul Jacob Whittle.

 
 
După aurul la 1500 de metri și argintul la 800 de metri liber, Vlad Stancu a reușit încă o medalie.

Cu un timp de 3:54:96, înotătorul de 16 ani a reușit al patrulea timp din seriile semifinalei și va evolua în cea de-a treia finală individuală de la Europeanul de juniori de la Otopeni.

Lorenzo Galossi a reușit să se impună cu timpul de 3:48:14, în timp ce Vlad Stancu și cu polonezul Krzysztof Chmielewski au terminat la egalitate cu timpul de 3:50:61.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ