MEDALII pentru România – locul I la Olimpiada de Informatică, faza pe Europa Centrală

0
19

EDUCAȚIE. Lotul olimpic de informatică al României a obținut patru medalii – una de aur și trei de argint– la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale (CEOI), desfășurată în perioada 24-30 iulie la Varazdin, Croația.
 
Echipa Românieia fost formată din patru elevi de clasele a X-a şi a XI-a.
Alexandru Luchianov (Liceul Internaţional de Informatică din București) a obținut medalia de aur și primul loc în concurs cu 540 de puncte.
Luca Perju-Verzotti (Colegiul Național de Informatică “Tudor Vianu” din București), Andrei Robert Ion (Liceul Internațional de Informatică din București) și Alexandru-Radu Todoran (Liceul Teoretic “Aurel Vlaicu” din Orăștie, județul Hunedoara) au câștigat medaliile de argint.
 
Echipa României a fost coordonată și însoțită de prof. Dan-Narcis Pracsiu (Colegiul Național “Emil Racoviță” din Vaslui – Team Leader) și Ioan-Bogdan Iordache (student la Universitatea din București, fost olimpic), ocupând locul I în clasamentul pe echipe (prin agregarea punctajelor individuale).
 
La concursul din acest an au participat 52 de concurenți din 12 țări.
 
Felicitări tuturor!ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ