UPDATE – MEDIERE – Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a venit astăzi la Târgu Mureş

0
1157
Nelu Tătaru

VIZITĂ OFICIALĂ. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a venit astăzi, 22 iunie, la Târgu Mureş. Potrivit unei informări transmise de Ministerul Sănătăţii, Tătaru va discuta cu reprezentanţii conducerii şi ai cadrelor medicale de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş și apoi se va întâlni cu conducerea Universităţii de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) “George Emil Palade”.

 

Precedenta vizită a ministrului Sănătății în Târgu Mureș a avut loc în 9 mai, când Tătaru a venit cu președintele Klaus Iohannis și prim-ministrul Ludovic Orban la inaugurarea spitalului modular suport COVID-19 amplasat în sala de sport a UMFST. Vom reveni cu detalii.

 

UPDATE. Principala motivație a vizitei ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, în Târgu Mureș a fost planul de conformare al SCJU Târgu Mureș în urma retragerii acreditării. Au fost vizitate mai multe secții ale SCJU Târgu Mureș și Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ