MEDIFUN, 4-7 octombrie 2023

EVENIMENT. De mâine, este rost de FUN la cel mai mare festival studențesc – Medifun, derulat în 4 zile.

Unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale Ligii Studenților din Târgu Mureș, în care distracția este cuvântul cheie, coordonarea de echipă este principalul atu, stropul de nebunie este nelipsit și creativitatea stă la baza tuturor, toate sub forma unui festival-concurs cu adevarat unic în țară – MEDIFUN!

În perioada celor 4 zile de festival, indiferent că e zi sau noapte, Medifun nu doarme. O serie vastă de activități care să antreneze atât sustenabilitatea echipei, creativitatea, spiritul caritabil, cât și abilitățile sportive, toate învăluite într-un caracter distractiv, promit o experiență completă și răcoritoare a studenților.

La eveniment poate participa ORICINE. Treburile sunt simple: tot ce îți trebuie este doza de energie și o echipă pusă pe distracție, și îți garantăm că Doctor Medifun îți eliberează adeverința că ești apt pentru participarea la festivalul-concurs.

Trecând testul timpului și păstrând tradiția, MEDIFUN a devenit cel mai mare festival-concurs din țară, ajungând anul acesta la cea de a 23-a ediție.

Participanții activi se înscriu prin intermediul căpitanului echipei din care fac parte​. El va colecta taxele de înscriere de la toți participanții activi din echipă, iar tu vei avea acces nelimitat la festival!

Dacă nu ai o echipă, poți opta pentru un bilet General Pass – ne ocupăm noi să-ți găsim echipa ideală! Dacă nu vrei să faci parte dintr-o echipă, ai acces complet în incinta festivalului și poți participa la probe necompetitive – just for fun. De asemenea, îți poți susține echipa favorită! Acest tip de bilet îți oferă posibilitatea de a fi alături de echipa ta favorită pe tot parcursul festivalului.

Din momentul în care te-ai înscris într-o echipă, trebuie să faci tot ce-ți stă în putință pentru a ridica, la finalul festivalului, marele trofeu Medifun.

Susținerea propriei echipe este ingredientul principal, prin implicarea în pregătirea echipei înainte și în timpul festivalului.

Tradiția spune că fiecare echipă are o imagine care îi face să iasă în evidență. Steag, tricouri, hanorace, you name it! Primul pas este alegerea culorii echipei. Ca în fiecare an, oferta partenerilor pentru realizarea de tricouri și hanorace este disponibilă în secțiunea Merch din meniul website-ului.

În orice competiție, cel mai important este să te simți bine, indiferent de locul obținut. Totuși, avem câteva reguli pentru a nu depăși linia fină dintre distracție și haos. Dacă dorești să afli mai multe despre regulamentul intern al jocului, click aici.

Pentru bilete accesează aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare