MEDIU – Cel care a abandonat 2 tone de leșuri de animale în Nadeș, amendat cu 50.000 de lei

0
389

SANCȚIUNE. Persoana care a abandonat aproximativ 2 tone de resturi animale pe marginea drumului european E60, în zona localității mureșene Nadeș, a fost identificată și sancționată cu o amendă de 50.000 de lei de Comisariatul Județean Mureș al Garzii Naționale de Mediu. De asemenea, persoana în cauză a fost obligată să transporte de urgență deșeurile către o firmă specializată în neutralizarea acestora.

 

Situația a fost reclamată chiar de primarul localității, Ivan Erhardt László, care a precizat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Canton Nadeş, în parcarea de lângă E 60 și pe partea dreaptă în sensul de mers către Sighişoara, a fost creat un depozit nelegal de leșuri de animale, mirosul în zonă fiind insuprotabil, resturile de animale intrând în puterfacție.

 

Prefectul de Mureş, Mircea Duşa, a trimis în zonă Garda de Mediu, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Mureş.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ