MEDIU – Cel care a abandonat 2 tone de leșuri de animale în Nadeș, amendat cu 50.000 de lei

0
269

SANCȚIUNE. Persoana care a abandonat aproximativ 2 tone de resturi animale pe marginea drumului european E60, în zona localității mureșene Nadeș, a fost identificată și sancționată cu o amendă de 50.000 de lei de Comisariatul Județean Mureș al Garzii Naționale de Mediu. De asemenea, persoana în cauză a fost obligată să transporte de urgență deșeurile către o firmă specializată în neutralizarea acestora.

 

Situația a fost reclamată chiar de primarul localității, Ivan Erhardt László, care a precizat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Canton Nadeş, în parcarea de lângă E 60 și pe partea dreaptă în sensul de mers către Sighişoara, a fost creat un depozit nelegal de leșuri de animale, mirosul în zonă fiind insuprotabil, resturile de animale intrând în puterfacție.

 

Prefectul de Mureş, Mircea Duşa, a trimis în zonă Garda de Mediu, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Mureş.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here