Melisa Micu, ambasadoarea UMFST la Erasmus Generation Meeting din Sevilla

UMFST.  Melisa Micu, studentă în anul doi la programul de studii Medicină militară din cadrul Facultății de Medicină, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, a fost prezentă, în perioada 4-7 aprilie 2024, în Sevilla, Spania, la evenimentul internațional Erasmus Generation Meeting, una dintre cele mai mari conferințe studențești din Europa, care s-a bucurat de participarea a peste 1.500 de studenți.
„Cu toții eram uniți de apartenența la una dintre cele mai mari rețele de studenți europeni, Erasmus Student Network, eu fiind fericita delegată a secțiunii ESN Târgu Mureș. Pe parcursul acestor zile, Sevilla ne-a găzduit și a format locul unor discuții specifice unor tineri ce au puterea de a alege, mai ales în timpul unui an ce ne dă prilejul de a vota. Am subliniat importanța dreptului de a alege, exercitarea acestuia și promovarea în rândul studenților europeni”, a transmis Melisa Micu.

Melisa a reprezentat UMFST și a participat la un târg educațional, unde a avut ocazia să prezinte oferta educațională UMFST și toate oportunitățile oferite de centrul nostru universitar. „Cu prilejul acestei întâlniri, am luat parte la un târg de universități, unde am împărtășit oportunitățile de mobilitate din centrele noastre și ofertele educaționale pentru studenții internaționali. Am avut plăcerea de a prezenta UMFST și multiplele beneficii de care dispun studenții Universității noastre”, a mai completat Melisa Micu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare