MINIFOTBAL – Trei jucători de la Nova Vita Târgu Mureş, pleacă în Australia la Campionatul Mondial

0
449

CAMPIONAT MONDIAL. Trei jucători ai echipei mureșene de minifotbal, campioană națională și vicecampioană europeană, fac parte din echipa naţională a României pentru Campionatul Mondial, eveniment care are loc la Perth (Australia), în perioada 1-11 octombrie.

 

Cei trei jucători ai echipei Nova Vita Târgu Mureş care pleacă mâine, la ora 15.30, spre Perth, via Dubai, sunt Klein László (portar), Mircea Ungur şi Andrei Balea. De asemenea, antrenor al echipei naționale este, din august 2019, Virgil Bejenaru, antrenorul echipei mureșene Nova Vita.

 

România este de şase ori campioană a Europei (în perioada 2010-2015), actualmente vicecampioană europeană (titlu câștigat în 2018 la Kiev, în Ucraina) și participă pentru a treia oară la Campionatul Mondial de Minifotbal (în 2015, în SUA, s-a clasat pe locul 3, iar în 2017, în Tunisia, s-a oprit în optimi de finală).

 

Aceasta va fi prima ediţie a Campionatului Mondial la care vor participa 32 de echipe. România face parte din Grupa C, alături de Nigeria (cu care joacă în 1 octombrie, la ora 10.30 – ora României), Ucraina (cu care joacă în 3 octombrie, la ora 15.30 – ora României) și Liban (cu care joacă în 5 octombrie, la ora 11.00 – ora României). Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în faza optimilor de finală.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ