MODIFICARE DE PRIORITĂȚI – Primăria Reghin renunță la achiziția a două cisterne pentru udat zonele verzi pentru a cumpăra… aparate de fitness

0
1274

LOGICĂ ADMINISTRATIVĂ. În bugetul acestui an al municipiului Reghin era prevăzută achiziția cu 130.000 de lei a două cisterne care să fie folosite pentru udarea zonelor verzi. Probabil pentru că în zonă plouă, administrația publică locală controlată de pesedista Maria Precup a renunțat la planul inițial (aprobat de consilierii locali) și acum, la următoarea ședință a forului deliberativ, la rectificarea bugetului se propune renunțarea la achiziția cisternelor, banii respectivi urmând să fie repartizați unei alte achiziții, considerate mai utile orașului: aparate de fitness.

 

Aparatele de fitness vor fi montate în Parcul Tineretului și, pentru a exista o acoperire tehnică/de specialitate a modificării bugetare, propunerea a fost înaintată executivului Primăriei de un serviciu din subordine (Secția Sere și Zone verzi, care, probabil, are în gestionare și dezvoltarea armonioasă a trupurilor cetățenilor urbei).

 

Motivația/explicația conducerii Secției Sere și Zone verzi pentru schimbarea destinației banilor este seacă: „deoarece la data prezentei nu se poate achiziționa o cisternă de capacitate corespunzătoare”. N-am înțeles exact (pentru că nu se explică) de ce nu se pot achiziționa cisternele (în contextul în care internetul abundă de oferte care se încadrează în suma alocată de Primăria Reghin în acest sens, cu până la 65.000 de lei se pot achiziționa cisterne de inox de 18.500 de litri, cu suspensie pneumatică), însă ideea de bază e că se pot cumpăra aparate de fitness. O minte sănătoasă, într-un corp sănătos…

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ