MODIFICARE – În Târgu Mureș, un centru de vaccinare va fi relocat la Shopping City Târgu Mureş

0
606

VACCINARE – TÂRGU MUREȘ. Centrul de vaccinare din Sălii de sport a Școlii Gimnaziale “Tudor Vladimirescu” din Târgu Mureș va fi relocat la centrul comercial Shopping City Târgu Mureş, situat la intrarea în oraș dinspre Sighișoara. Persoanele care au programat la vaccinare/rapel la centrul de la unitatea de învățământ vor fi anunțate prin SMS în legătură cu noua locație și noua dată a efectuării vaccinului/rapelului, după caz.

 

De altfel, în continuare, nu este nevoie de programare prealabilă pentru a primi vaccinul. La noul centru se va utiliza serul Pfizer-Biontech, respectiv tot acolo se pot imuniza, la cerere, minorii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, a precizat Primăria Târgu Mureș. Centrul de vaccinare este situat la etajul mall-ului, în apropierea zonei de restaurante, și este deschis de luni până vineri între orele 08.00-20.00.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ