Molnar Ede îi inspiră pe români să adopte un stil de viață activ și sănătos

SPORT. Molnar Ede, multiplul campion național și mondial la Mountain Bike, transmite un mesaj optimist locuitorilor din Sfântu Gheorghe în cadrul unor prelegeri organizate de Asociația locală „Fitness Tribe”. Aceste întâlniri, parte a programului „Mișcare pentru sănătate”, au ca scop încurajarea localnicilor să adopte un stil de viață activ și sănătos.

Molnar Ede, care s-a întors recent de la cel de-al treilea campionat mondial de Mountain Bike din Belgia, după competițiile din Indonezia și Turcia, a parcurs un total de 48.000 de kilometri și a acumulat numeroase premii și medalii, inclusiv o victorie în Cupa Mondială. El consideră că românii sunt mult mai norocoși comparativ cu mulți alți oameni de pe Planetă, având toate condițiile necesare pentru a realiza ceva în viață.

Ede subliniază că pentru a avea o viață sănătoasă este nevoie doar de voință, resurse financiare minime și aplicarea principiului pașilor mărunți. El accentuează importanța somnului și alimentației în menținerea sănătății.

Am călătorit 48.000 de kilometri și am fost în multe părți ale lumii. Tot timpul încerc să transmit oamenilor că suntem super-bine. Stăm mult mai bine, atât financiar, cât și în privința șanselor pe care le avem în viață, comparativ cu multe alte țări. Trebuie doar să vrem să facem ceva și deja putem”, spune Molnar Ede.

Întâlnirea cu Molnar Ede va avea loc vineri, 7 iunie, la ora 18:00, în Amfiteatrul Universității „Babeș-Bolyai” din Sfântu Gheorghe. În cadrul acesteia, multiplul campion va împărtăși publicului experiențele și poveștile din cariera sa sportivă.

La 29 de ani, Molnar Ede este considerat de Federația Română de Ciclism „unul dintre cei mai puternici rideri din România”. El este membru al echipei de ciclism Dinamo, face parte din lotul olimpic și din lotul național al României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare