MONOPOL PE PREMII – ISU Mureș, locul 1 la Competiţia Naţională de descarcerare şi acordarea primului ajutor

0
194

COMPETIȚIE. Echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş a câştigat locul I la ambele probe ale fazei a II-a a Competiţiei Naţionale de descarcerare şi acordarea primului ajutor calificat. Competiția, la care au participat cinci echipaje formate din câte 10 pompieri militari de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu, s-a desfăşurat la Braşov, în perioada 21-22 iunie, echipa mureșeană impunându-se atât la proba de descarcerare din vehicule, cât şi la proba de acordare a primului ajutor calificat.

 

Practic, mureșenii au monopolizat premiile competiției, pe lângă cele două deja amintite, ISU Mureș a câștigat alte trei premii: pentru Cea mai bună echipă de paramedici, pentru Cea mai bună echipă de servanţi și pentru Cel mai bun comandant de echipaj (premiu care i-a revenit plutonierului adjutant Sergiu Cotea).

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ