Andreea Szabo, George Cățean, Oana Bogdan și Anca Majaru

MUREȘ – Cine coordonează PLUS, „partidul lui Cioloș”, în regiune

PLUS. Lansat în weekend, în Cluj-Napoca, Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS) a pătruns pe scena politică din cauza disensiunilor create la înregistrarea partidului Mişcarea România Împreună (RO+). Liderul PLUS, fostul prim-ministru Dacian Cioloș, a subliniat că noul partid este validat, că obiectivul prioritar al acestuia este “de a oferi țării o alternativă” și a prezentat echipa de coordonare și coordonatorii regionali, precizând că “în teritoriu există deja formată o rețea de Grupuri de Inițiativă Județeană, o structură de oameni deciși să pună umărul la construirea acestei alternative politice”.

 

Coordonatorii regionali PLUS din Regiunea Centru (Mureș, Alba, Brașov, Covasna, Harghita și Sibiu) sunt Oana Maria Bogdan (din Sighișoara, arhitect, fostă secretar de stat în Ministerul Culturii), Anca Raluca Majaru (din București, doctor în arhitectură, fost consilier în Ministerul Culturii), Andreea Szabo (din Sibiu, avocat, locuiește în Odorheiu Secuiesc) și George Cățean (din Brașov, specializat pe management în zootehnie, membru al organizațiilor Slow Food și European Shepherd Network).

 

Grupul de inițiativă județeană Mureș (care apare localizat în Sighișoara, localitatea natală a fopstei secretar de stat Oana Bogdan) a anunțat că vizează constituirea grupurilor de inițiativă la nivelul localităților pentru ca până la alegerile europarlamentare PLUS să aibă o rețea a membrilor și a simpatizanților din județ. Cei care doresc să adere la noul proiect politic, o pot face pe site-ul partidului (www.ro.plus).

 

Liviu DAMIAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare