MUREȘ – După contestații, a urcat la 11 numărul elevilor din județ de media 10 la Evaluarea Națională

0
583

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ. După soluționarea contestațiilor la Evaluarea Națională a absolvenților de clasa a VIII-a, încă doi elevi mureșeni au obținut media 10, ridicând la 11 numărul elevilor din județ care au obținut media maximă.

 

Elevii cărora le-au fost admise contestațiile și le-au fost corectate mediile cu care au fost acreditații inițial sunt de la Școala Gimnazială “Europa” din Târgu Mureș și de la Școala Gimnazială “Radu Popa” din Sighișoara (ambele contestații au fost făcute la Limba și literatura română, unde inițial elevul din Târgu Mureș a fost notat cu 9,65, iar cel din Sighișoara cu 9,50, și după contestație, cu 10).

 

Cei 11 elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională sunt din Târgu Mureș (7), Luduș (2), Reghin (1) și Sighișoara (1), de la școlile: „Dacia” din Târgu Mureș (3), „Tudor Vladimirescu” din Târgu Mureș (2), „Europa” din Târgu Mureș (1), Colegiul Național „Unirea” din Târgu Mureș (1), „Ioan Vlăduțiu” din Luduș (1), nr. 1 din Luduș (1), „Florea Bogdan” din Reghin (1) și „Radu Popa” din Sighișoara.

 

Înaintea soluționării contestațiilor, 70,38% dintre absolvenții clasei a VIII-a din județ au obținut medie de promovare.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ