MUREȘ – EVALUAREA NAȚIONALĂ – 9 elevi din Târgu Mureș, Luduș și Reghin au obținut media 10 la Evaluarea Națională

0
3361

REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2020. Nouă elevi din județul Mureș au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională (anul trecut au fost 13 medii de 10) și, înaintea soluționării contestațiilor, 70,38% dintre absolvenții clasei a VIII-a din județ au obținut medie de promovare. Procentul este în trendul celui de anul trecut, dar sub cel național (76,10%).

 

Cei 9 elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională sunt de la școlile: „Dacia” din Târgu Mureș (3), „Tudor Vladimirescu” din Târgu Mureș (2), Colegiul Național „Unirea” din Târgu Mureș (1), „Ioan Vlăduțiu” din Luduș (1), nr. 1 din Luduș (1) și „Florea Bogdan” din Reghin (1).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ